Paketi oglašavanja

Povoljne i konkurentne cijene koje olakšavaju poslovanje.

Što dobivate u svakom paketu oglašavanja:

Oglašavanje na 7 inozemna turistička portala

Prijevod oglasa na 4 strana jezika

Korisnički prilagođeno sučelje za uvid i izmjenu ponude

Prikaz smještaja s opisnim informacijama, fotografijama i oznakom lokacije na karti

Vlastiti sustav za administraciju smještaja i kapaciteta

Paketi osnovnog oglašavanja

Popusti do 70%

Zbog situacije s korona virusom, našim klijentima dajemo popust na sve pakete oglašavanja.

Popust vrijedi za zakup paketa do 1. svibnja 2023.

Oglašavanje za “SEZONA 2023.” na 4 jezika i 7 različitih partnerskih domena.

U navedene cijene je uračunat PDV.
Smještajni objekt podrazumijeva kuću s jednom ili više smještajnih jedinica. Veći broj oglašenih smještajnih jedinica povećava vjerovatnost dobivanja upita i rezervacija jer se svaka smještajna jedinica prikazuje zasebno u katalogu smještaja. Cijene oglašavanja su iste za sve kategorije smještaja: privatni smještaj, hotelski smještaj ili smještaj u hostelima za mlade.
Moguće je oglasiti najviše do 15 smještajnih jedinica u jednom objektu. Isti vlasnik može oglasiti više kuća na različitim adresama ali svaka kuća mora biti zaseban oglas.
Ako iznajmljujete kuću kao cjelinu – kuća za odmor, cijena oglašavanja je ista kao da oglašavate objekt i jednu smještajnu jedinicu.

Paketi izdvojenog oglašavanja

Izdvojeni oglasi pojavljuju se na izdvojenim pozicijama na naslovnoj stranici, uz destinacije u svim kategorijama smještaja i drugih stranica (plaže, znamenitosti i sl.) te imaju bolju izvedbu u katalogu smještaja za sve relevantne parametre pretrage. Izdvojeni oglas znatno povećava vjerovatnost da će upravo Vaša ponuda biti pregledana te da ćete zaprimiti upit za smještaj i realizirati rezervaciju.

U navedene cijene je uračunat PDV.
Izdvojeni oglasi pojavljuju se i izmjenjuju slučajnim odabirom svaki put drugi. Ukoliko aktivirate izdvojeni oglas na prelasku iz jednog cjenovnog perioda u drugi, uzima se u obzir cijena skupljeg perioda oglašavanja. Maksimalni broj istovremeno aktivnih izdvojenih oglasa je 15. Ako su sve raspoložive pozicije izdvojenih oglasa zauzete kontaktirajte nas putem e-maila vezano za sljedeći slobodni termin. Izdvojeno oglašavanje plaća se neovisno od osnovnog godišnjeg oglašavanja.