Što nudimo

Oglašavanje apartmana, soba i ostalog privatnog smještaja u Hrvatskoj.

Oglašavanje smještaja bez posrednika i provizije

Direktnaponuda.com omogućava Vam vrlo povoljno oglašavanje na 7 inozemnih turističkih portala. Preuzmite poslovanje u svoje ruke i izbjegnite nepotrebno plaćanje skupih agencijskih naknada i provizija. Vaš će oglas biti preveden na 4 strana jezika i prikazan na pažljivo biranim turističkim portalima, na tržištima odakle u Hrvatsku dolazi više od 80% svih gostiju i turista. U cijeni oglašavanja nalazi se i vlastiti sustav za administraciju Vaših objekata, putem kojeg u svakom trenutku imate uvid i mogućnost izmjene svih relevantnih informacija Vaše ponude.

Prednosti oglašavanja na našim portalima

Svaki Vaš oglas sadrži detaljne podatke o Vašem objektu i prezentira svaku smještajnu jedinicu zasebno, s pratećim fotografijama, opisnim informacijama i oznakom lokacije objekta na karti. Vaše oglase možete u svakom trenutku mijenjati sami i bez naše intervencije.

Potencijalni klijenti mogu interaktivno pretraživati smještaj na karti, prema regijama, destinacijama, vrsti smještaja i drugim značajkama uz prikaz kalendara raspoloživosti.

Glavne značajke oglašavanja

Oglašavanje bez provizije

Za razliku od mnogih drugih ponuda u sklopu čije realizacije konstantno plaćate proviziju, mi smo se odlučili za model koji vam omogućava da izbjegnite naplatu provizija uz mogućnost direktne rezervacije i plaćanja putem našeg sustava.

Napredni booking sustav

Naši oglašivački portali omogućavaju izračun cijene smještajnih jedinica. U sustavu jednostavno možete odabrati način rezervacije / plaćanja smještaja: slanje upita, rezervacije putem sustava i/ili direktno plaćanje karticama i kripto valutama.

Direktni kontakt s gostom

Na stranici Vašeg apartmana nalaze se Vaši kontakt podaci. Na taj način gost Vas može kontaktirati direktno i dogovoriti sve detalje. Na taj se način ubrzava komunikacija i gradi povjerenje.

Kalendar rezervacija i cjenik

Naš softverski sustav koji Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, omogućava Vam jednostavnu, brzu i praktičnu administraciju kapaciteta, unutar kojeg imate na raspolaganju i vlastiti kalendar rezervacija i cjenik.

Dodatne opcije

Uz oglašivanje na portalima, nudimo Vam mogućnost i klasičnog prodajnog bookinga (uz proviziju). Opcija je dostupna unutar sustava nakon što se prijavite.

Velik broj posjeta i rezervacija

Prezentacija ponude na inozemnim turističkim portalima jamči Vam visoku posjećenost i veliki broj direktnih upita i rezervacija, a broj pregleda i poslanih upita te posjećenost raste iz godine u godinu.

– posebni oblik oglašavanja –

OGLAŠAVANJE NA IZDVOJENIM POZICIJAMA

Izdvojeni oglasi pojavljuju se na izdvojenim pozicijama na naslovnoj stranici, uz destinacije u svim kategorijama smještaja te imaju bolju izvedbu u katalogu smještaja za sve relevantne parametre pretrage.

Oglašavanje na stranicama regija

Oglašavanje na naslovnici